Close

GeForce GTX is op voorraad – Made to Game!

 Made to Game

Terwijl het ene na het andere warmterecord wereldwijd gebroken wordt in deze maanden, is het goed te weten dat je binnen comfortabel en cool blijft terwijl je je favoriete PC games speelt. Met recente updates voor FortnitePlayerUnkown’s BattlegroundsDestiny 2, en de release van Final Fantasy XV, is het nooit een betere tijd geweest om je gaming passie bot te vieren!

 

En als je op het juiste moment aan het wachten was wachten om een GeForce GTX 10-Series GPU aan te schaffen, is dat nu het geval! Met een ruime beschikbaarheid bij alle grote retailers, is dit het moment om je gaming rig van een upgrade te voorzien, en ervoor te zorgen dat jij tijdens je gaming-sessies de laatste bent die nog overeind staat. Aan je hardware zal het in ieder geval niet liggen.

 

Zorg dat je uitgerust bent met de beste hardware die enkel en alleen de GeForce GTX 10-Series grafische kaarten kunnen leveren. Deze zorgen voor de beste prestaties in zelfs de meest grafische veeleisende titels. Snel, krachtig en gemaakt om te gamen, zijn de GeForce GTX 10-Series GPUs beschikbaar bij je favoriete e-tailer of lokale winkel bij jou in de buurt.

 

Klik hier om meer te leren over onze Made to Game promotie en waar je het beste de GeForce GTX 10-Series grafische kaarten kunt vinden. We hebben ook een aantal aantrekkelijke deals voor je verzameld voor de Benelux:

 

MSI GeForce® GTX 1080 Armor OC – €569:

https://www.alternate.nl/MSI/GeForce-GTX-1080-ARMOR-8G-OC-grafische-kaart/html/product/1278094?lk=13057&linkId=100000002646918

 

Gigabyte GeForce® GTX 1080 Ti Gaming OC – €788:

https://www.alternate.nl/GIGABYTE/GeForce-GTX-1080-Ti-Gaming-OC-11G-grafische-kaart/html/product/1344800?lk=13057&linkId=100000002657020

 

Star Wars Battlefront II Shot With GeForce Contest Winnaars Bekend Gemaakt

Je nieuwe new favoriete screenshots zouden zo maar afkomstig kunne zin van de recent aangekondigde winnaars van onze immens populaire Star Wars Battlefront II Shot With GeForce wedstrijdDe winnende artiesten zijn:

 

Eerste plaats: ‘TheRedSith

Tweede plaats: ‘meecherTV

Derde plaats: ‘VicenteProD’.

 

Shot with GeForce is een digitale art gallery die gamers in staat stelt om hun favoriete Ansel beelden, waaronder superresolutie versies en 360 graden foto’s, up te loaden en aan de wereld te tonen. Upload je favoriete Ansel foto’s direct vanaf de website, of gebruik hiervoor GeForce Experience.