Close

Die Verdomde Buurman – Muziek video

Als een idee uiteindelijk een YouTube video wordt met meer dan 100k likes, dan is voor ons een project succesvol! Het gaat er uiteindelijk om dat het product, in dit geval de muziekvideo, goed wordt ontvangen door de fans en bijdraagt aan het versterken van het merk van een brand.

Ronald van HetGamePortaal heeft zijn serie “Die Verdomde Buurman” op YouTube en in ons verhaal is deze buurman tot leven gekomen. Gaming en Music liggen heel dicht bij elkaar en zijn beide emotie. In dit project hebben we geprobeerd Gaming en Music dichter bij elkaar te brengen,  hieruit is de muziekvideo van “Die Verdomde Buurman” ontstaan.

Hoe in 1 weekend door Dazers de muziek is geproduceerd, Derka de tekst heeft geschreven en Ronald samen met Derk de rap hebben ingezongen was een briljant stukje samenwerking. Als we daarna nog geen week later samen met CleverClips de muziekvideo hebben opgenomen en het hele project binnen 2 weken zijn weg via YouTube  naar de buitenwereld vindt, is het super vet als deze video binnen 2 dagen op #1 trending terecht komt!!